Fridhemsgatan 8A

Centralt, Oskarshamns kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1988
Förening
Riksbyggen BRF Oskarshamnhus nr 3
Om föreningen
Avgift
5 152 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år
Pris/m²
9 444 kr/m²

Det är sällan vi kan presentera en tvårummare med dessa trivsamma kvadratmeter, men nu är det äntligen dags! Varmt välkomna till Fridhemsgatan 8A!
Från Fridhemsgatan kommer man rakt in i våningsplanet där bostaden finns. Den anrika byggnaden som tidigare var ett bryggeri byggdes om till bostäder i början av 80-talet. Det innebär att ingen bostad i huset är den andra lik utan alla har sin egen charm. Djupa fönsternischer skapar en fantastisk känsla och är perfekt rent inredningsmässigt. Bostaden har fönster åt två väderstreck vilket i kombination med de generösa ytorna gör att den känns ljus och luftig. Från köket tar man sig ut till ett av bostadens stora plus, då menar vi såklart den mysiga balkongen i soligt söderläge som har fin utsikt över centrums takåsar. Balkongen har glasats in med skjutpartier för att förlänga säsongen ytterligare vilket gör det till en perfekt förlängning utav köket på vår och höstdagar. I huset har man tillgång till bl a ett rymligt förråd och tvättstuga.
Detta är ett tillfälle för er som vill sätta sin egen prägel och bo i en lägenhet som inte är någon annan lik. Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas