Stationsgatan 2A

Centralt, Sigtuna kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
9, hiss finns
Byggår
2013
Förening
HSB BRF Sätuna Torg
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
3 582 kr/mån
Driftkostnad
5 016 kr/år
Pris/m²
40 909 kr/m²

Välkomna till denna unika och moderna tvåa med fantastisk utsikt, balkong i västerläge, mycket ljusinsläpp och rymlig planlösning.

När man stiger in i den välkomnande hallen ser man direkt att det finns gott om avhängningsmöjligheter via den anslutna garderoben/förrådet. Därefter möts man av ett ljust och rymligt vardagsrum där man har stora fönster att beundra den utsikt som följer av att bo på nionde våningen. Efter vardagsrummet följer köket som även det är rymligt och har plats för trevligt middagssällskap. Köket består av generösa arbetsytor, utrustning av bra kvalitet och mycket plats för middagsbord med stolar. I anslutning till köket finns ett mysigt sovrum som är utrustat med tre stora garderober där man har mycket förvaringsutrymme. I anslutning till vardagsrummet finns en inglasad balkong i västerläge där man kan njuta av fint väder och trevligt sällskap. Mellan vardagsrummet och hallen finner man badrummet som är väl utrustat med dusch, handdukttork, tvättbänk, torktumlare och tvättmaskin. Här finns även en kommod och spegel som perfekt matchar den grå klinkern på golvet och det ljusa vita kaklet på väggarna.

Här bor du nära restauranger och annan service. Via den närliggande pendeltågsstationen reser man till Stockholm central med bara 30 minuter tågresa

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Liliya Morozova

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
Mäklare Liliya Morozova, Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
+46705118762

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.