Norra Linnégatan 3

Centralt, Strömstad Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Uteplats
Ja
Våning
1
Byggår
2019-2021
Förening
BRF Gamla Prästgården
Om föreningen
Avgift
896 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år

Exklusiv nyproducerad tvårumslägenhet med fantastisk uteplats i skuldfri BRF centralt i Strömstad

Varmt välkomna till anrika Gamla Prästgården i Strömstad. I detta gedigna hus, uppfört ca 1910, har med varsam hand skapats moderna lägenheter av högsta standard. Trots en total ombyggnation under två års tid har husets känsla och gammaldags charm bevarats. Unika bostäder för er som värdesätter exklusivitet och närhet till havet! Obs ingen boplikt! passar lika bra för permanentboende som fritidsboende.

Brf Gamla Prästgården består av fem lägenheter från 2 rum om 48 kvm till 5 rum om 158 kvm. Samtliga med egna entréer utifrån och stora privata uteplatser eller takterrasser. Tillgång till gemensam trädgård med möjlighet att anlägga planteringar, lekplats, gemensam uteplats mm efter önskemål.
Denna solida, nybildade förening kommer inte ha några lån och erbjuder därmed mycket låga månadsavgifter.

Via entréparti i ek kommer vi in i lägenhetens rymliga ljusa hall med klinker och golvvärme. Till vänster har vi kök och vardagsrum i öppen planlösning, varifrån man når den egna uteplatsen med ett trädäck om hela 65 kvm och sträcker sig runt hela lägenheten. Här finns gott om plats för middagsbord, grill och bekväma loungemöbler i ett högt och soligt läge med en skymt av havet i väster!

Vardagsrum med stora flaggfönster och helglasade dubbeldörrar i klassisk stil ger ljus och volym till rummet. Här finns även plats för matbord i anslutning till köket.

Köket har levererats av Marbodal och är av deras modell Arkitekt Plus. Det håller en hög maskinell standard med kvalitativa varumärken, det mesta integrerat för att ge en stilren design. Bänkskivan är i exklusiv kvartskomposit med underlimmad ho och infälld induktionshäll.

Det stora badrummet nås från entréhallen och har ett smakfullt grått klinkergolv med golvvärme och samma plattor på väggarna. Fast takdusch med glasdörrar, WC och handfat. Här finns också inbyggd tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Sovrummet med plats för dubbelsäng har samma fina flaggfönster som i vardagsrummet. Golvet är här, liksom i kök och vardagsrum, ett massivt vitlaserat furugolv från Norrlands Trä.

Avstånd Göteborg ca 2 h och till Oslo ca 1,5 h med bil.

Föreningen och stadgar tillåter juridisk person som ägare och kräver ej boplikt!

Har du frågor eller vill du boka in visning? Kontakta ansvarig mäklare!
Varmt välkomna till BRF Gamla Prästgården på Norra Linnéagatan 3 i Strömstad!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad