Norra linnégatan 5 C

Centralt, Strömstads kommun Se på karta

5 000 000 kr

5 950 000 kr -16 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
119 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
2019
Förening
BRF Gamla Prästgården
Om föreningen
Avgift
2 221 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
42 017 kr/m²

Exklusiv nyproducerad lägenhet om två rum med underbar utsikt över Strömstad och havet ingen boplikt!

Varmt välkomna till anrika Gamla Prästgården i Strömstad. I detta gedigna hus, uppfört ca 1910, har med varsam hand skapats moderna lägenheter av högsta standard. Trots en total ombyggnation under två års tid har husets känsla och gammaldags charm bevarats. Unika bostäder för er som värdesätter exklusivitet och närhet till havet. Obs ingen boplikt! passar lika bra för permanentboende som fritidsboende.

Brf Gamla Prästgården består av fem lägenheter från 2 rum om 48 kvm till 5 rum om 158 kvm. Samtliga med egna entréer utifrån och stora privata uteplatser eller takterrasser. Tillgång till gemensam trädgård med möjlighet att anlägga planteringar, lekplats, gemensam uteplats mm efter önskemål.
Denna solida, nybildade förening kommer inte ha några lån och erbjuder därmed mycket låga månadsavgifter.

Entréplan:
Genom egen entré kommer vi in i lägenhetens ljusa hall med klinker och golvvärme. Här finns plats för skor och avhängning av ytterkläder innan vi går upp för den fina vitmålade trätrappan till lägenhetens huvudplan.

Huvudplan:
Här välkomnas vi utav lägenhetens kök som sedan leder vidare till ett stort rum bestående av vardagsrum med matsalsdel. Allt i en stor öppen planlösning för socialt umgänge med gott om plats för både familj och gäster. Här har vi fina vyer över Strömstad med en glimt av havet i väster genom de fina fönstren! Golvet är här, liksom i övriga rum, ett massivt vitlaserat furugolv från Norrlands Trä.

Köket är sammanslaget med matsalen och vardagsrummet. Här finns extra bred induktionshäll med flexibla kokzoner och en vinkyl i fullhöjd.
Köket har levererats av Marbodal och är av deras modell Arkitekt Plus i en modern grå kulör vilket skapar en snygg fond mot de i övrigt vita väggarna. Köket håller en hög maskinell standard med kvalitativa varumärken, det mesta integrerat för att ge en stilren design.

Vardagsrummet har en öppen eldstad och plats för en större soffgrupp.

Till vänster efter köket ligger lägenhetens sovrum med plats för dubbelsäng. Härifrån når vi badrummet med ett smakfullt klinkergolv med golvvärme och samma plattor på väggarna. Fast takdusch med glasdörrar, WC och dubbla handfat. Här finns också inbyggd tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Badrummet nås även ifrån vardagsrummet.

Övre plan:
Den riktiga juvelen på detta våningsplan är takterrassen med soligt läge och fantastiska vyer över Strömstad och havet i väster.
I övrigt består detta plan av ett stort öppet rum med valmöjligheterna. Här finns också ett badrum med snyggt ovalt badkar, dusch, WC och handfat.

Avstånd Göteborg ca 2 h och till Oslo ca 1,5 h med bil.

Föreningen och stadgar tillåter juridisk person som ägare och kräver ej boplikt!

Har du frågor eller vill du boka in visning? Kontakta ansvarig mäklare!
Varmt välkomna till BRF Gamla Prästgården på Norra Linnéagatan 3 i Strömstad!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Leif Fourong

Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Leif Fourong, Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
+46707463507