Storgatan 7

Centrum, Alvesta Se på karta

750 000 kr

850 000 kr -12%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
73 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1984
Förening
HSB BRF Salen i Alvesta
Om föreningen
Avgift
4 836 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
10 274 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trevliga lägenhet mitt i centrala Alvesta på Storgatan 7 där du även har tillgång till hiss.!

När du kliver in möts du av en luftig och långsmal hall med vita väggar och golv i ekparkett i lite mörkare ton Det vackra ekgolvet följer samtliga rum och tack vare vardagsrummets stora fönster, som slänger solkatter i stora delar av lägenheten, upplevs hela bostaden ljus och luftig. Till vänster om hallen finns bostadens sovrum med intilliggande mindre del som är prefekt som mindre kontorsyta eller med två fåtöljer och en kaffe, avkopplingsyta. Vardagsrummet har liksom lägenhetens andra rum golv i ekparkett och vita väggar. Tre stora fönster pryder ena kortsidan av vardagsrummet som en tavla som suddar ut insida och utsida en aning. Vidare mot köket passeras ett större förråd samt duschrum med våtrumsmatta. Köket är stort och rymligt och det finns gott om arbetsyta samt plats för matgrupp. Även köket erbjuder härligt ljusinsläpp men här med utsikt över innegården och parkering.

Välkomna hem till denna trevliga lägenhet med endast ett par minuter till Alvestas stora kollektivförbindelse för tåg och buss som kan ta dig såväl till Växjö, Kalmar, men också hela vägen till Malmö eller Stockholm för den som önskar. Ett stenkast bort från lägenheten finner du ett flertal mataffärer, gym, restauranger, bank och frisör. Även skola, förskola och idrottsplats finns i nära anslutning till bostaden. På storgatan 7 i Alvesta bor du mer bekvämligheter kring husknuten men också närhet till sjön Salen med sin rofyllda promenadslinga.

Välkomna att kontakta Rasmus Wickell för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö