Söderlingsvägen 2

Centrum/Galgberget, Halmstads kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67,4 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
1983
Förening
BRF Galgberget
Om föreningen
Avgift
3 407 kr/mån
Driftkostnad
5 748 kr/år
Pris/m²
36 350 kr/m²

Välkommen till Söderlingsvägen 2 och denna ljusa, inbjudande lägenheten med ett skyddat läge och rogivande utsikt från den inglasade balkongen. Vi gillar den generösa ytan om ca 67 kvm som inkluderar god förvaring i form av walk-in-closet/kontor om ca 6 kvm. Lägenheten erbjuder bl.a. ett vitt kök med gjuten betongbänkskiva, helkaklat och tjusigt badrum samt genomgående putsade väggar i en varmvit ton! Den inglasade balkongen har även ett förråd i direkt anslutning. Här är det bara att flytta rakt in!

Brf Galgberget är verkligen en välskött förening och imponerar med sin låga belåning och att erbjuda alla en helt egen garageplats med laddstolpe samt tvättplats i källarplan vilken enkelt nås via trappor/hiss. Därtill har man installerat solceller och erbjuder alla medlemmar "gemensamhets-el" vilket innebär en mycket förmånlig fast elkostnad om 150 kr/mån. I månadsavgiften om 3 407 kr ingår: garage, vatten, värme och bostadsrättsförsäkring. För ett blygsamt tillägg om 135 kr/mån får man även TV & Internet.

Lägenheten ligger centralt med ett naturnära läge intill Galgberget med härliga promenadstråk i naturnära omgivningar samtidigt som det är nära till stan med max 5 minuter till Lilla Torg - utanför stan men ändå nära. Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Emil Karlsson

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Emil Karlsson, Mäklarhuset Halmstad
035166654

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas