Brunnshusgatan 9 A

Centrum, Härnösands kommun Se på karta

390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Borgmästaren
Om föreningen
Avgift
4 019 kr/mån
Pris/m²
6 393 kr/m²

Varmt välkommen till Brunnshusgatan 9 A.
Belägen tre trappor upp i huset finns denna tvårumslägenhet där det, tack vare de stora ytorna, är lätt att möblera efter eget tycke. En välplanerad och hemtrevlig gavellägenhet om 61 kvadratmeter med öppen spis som ej är i bruk men ger ett visuellt trevligt inslag, mycket dagsljus och bra planlösning. Bostaden byggdes 1946 och bjuder på härlig atmosfär.

I denna bostad möts vi av en välplanerad och funktionell hall med hatthylla, klädhängare och inbyggda garderober. Vidare finns ett sovrum, ett badrum och ett rymligt, socialt och trevligt vardagsrum med fönster åt två håll och öppen spis. Det sociala, funktionella och härliga köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. I badrummet, som är smakfullt och fint, finns toalett, dusch, handfat och tvättmaskin.

I den här tvåan finns en rymlig och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många härliga soltimmar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol hela dagen och plats för mindre matbord och stolar.

Denna bostadsrätt är belägen mitt i centrum med närhet till både till flertalet restauranger, shopping, simhallen, sambiblioteket och gott om kommunikation för dig som jobbpendlar.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Johan Sjögren

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Johan Sjögren, Mäklarhuset Härnösand
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas