Fågelsångsgatan 19

Centrum, Helsingborg Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1985
Förening
BRF Kullen Västra 54
Om föreningen
Avgift
3 667 kr/mån
Driftkostnad
5 100 kr/år
Pris/m²
35 714 kr/m²
Antal besök
2 294
Dagar på Hemnet
3

På charmiga Fågelsångsgatan ligger denna rymliga och ljusa tvåa som under senare år genomgått en mycket smakfull renovering. Man har öppnat upp en del mellan kök och vardagsrum vilket skapat en unik och semi-öppen planlösning med naturlig bardel. Alla ytskikt har också blivit renoverade precis som golven som är nya. Badrummet är stort och helkaklat med förberett för tvättmaskin. I bostaden finns även en rymlig klädkammare och ett rejält sovrum. Hela bostaden ligger lugnt och skönt mot innergården och man har en stor balkong i västläge med sol från lunch till kväll!

Här bor man lugnt och skönt med absolut närhet till ett underbart Cityliv med omedelbar tillgång till stans shopping, restauranger, fik, uteliv och det rika kulturlivet. En kort promenad bort finns Knutpunkten med kommunikation både via tåg, buss och båt. Badmöjligheter via Gröningen och Fria bad är 5 minuter västerut och för den som söker mysiga promenader finns Öresundsparken, Slottshagen (kärnan) och Vikingsbergsparken bara ovanför backen.

Ensamstående som nyförälskat par, äldre som yngre, arbetsplats i Malmö eller Ängelholm, denna lägenhet passar alla. Välskött BRF med övernattningslägenhet

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.