Nedre långvinkelsgatan 14

Centrum, Helsingborgs kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1886
Förening
BRF Studio Centrum
Om föreningen
Avgift
4 061 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år
Pris/m²
45 536 kr/m²
Antal besök
1 415

Med såväl varsam som bestämd hand, förädlas fastigheterna i korsningen mellan Nedre Långvinkelsgatan och Springpostgränden. I ett av Helsingborgs äldsta kvarter, ett stenkast från Kullagatan och city, har tre vackra grannfastigheter ombildats under 2022-2023. Byggnadernas unika formspråk behålls och lyfts fram i en finstämd balans mellan funktionalitet och modernitet. Nu har du möjligheten att bli "City-bo" i en av föreningens läckra våningar. Bostadsrätten erbjuder ett exklusivt intryck där inredningslinjen skänker en tidlös, harmonisk och långsiktig grund till dina egna inredningsdrömmar. Interiört präglas lägenheten av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av natursten, massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton.

Lägenheten fördelar sina 56 kvadratmeter på två rum och kök. Ett kvadratsmart socialt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp samsas med stilren industriglasvägg till sovrum och härligt ljus från stora fönsterpartier. Det sandfärgade Marbodalköket för tankarna till något stilrent och elegant med greplösa och mjukstängande lådor, luckor med beslag i svart stål, bänkskiva i granit, svart vattenblandare samt top-of-the-line utrustning från Siemens. Badrummet erbjuder svart och vit klinker och sandfärgat kakel på väggar, infälld blandare och industriduschväggar i svart, kombinerad tvätt/tork-maskin och förvaringsskåp. Vidare finner vi rejält sovrum med förvaring i form av garderober samt gott om yta för skrivbord.

De valda inredningskontrasterna i lägenheterna gör att färger och material framhäver varandra. Kallt möter varmt, klassiskt möter modernt och hårt möter mjukt. En industriflirt görs med en svart industriglasvägg mellan sovrum och vardagsrum. Ytskikten i rummen knyts samman av massiva ekstavar i fiskbensmönster från Tarkett som utgör lägenheternas golvtema där den mjuka borstningen på stavarna skapar fina ytor.

Här bor vi med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en atmosfär från svunna tider intill mysiga Landborgen. Området präglas av unika färgglada fastigheter som länkar myllrande och nöjesfyllda torg med lugnet i stadens norra delar. Det centrala läget är anpassat efter livsnjutarens livssyn med nöjen, shopping, ett rikt restaurangutbud och resande via Helsingborgs C alldeles runt hörnet. En plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Kontakta mäklaren

Iman Nia

SkandiaMäklarna Helsingborg
Mäklare Iman Nia, SkandiaMäklarna Helsingborg
+46738377474

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.