John Hedins väg 1B

Centrum, Mariestad Se på karta

425 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60,5 m²
Byggår
1950
Förening
Riksbyggen BRF Mariestadshus nr 5
Om föreningen
Avgift
3 766 kr/mån
Driftkostnad
5 604 kr/år
Pris/m²
7 025 kr/m²

Vill du ha en renoverad och inflyttningsklar lägenheten att flytta in i så kan du redan nu anmäla ditt intresse för John Hedins väg 1B. Detta gör du enklast genom att klicka på det blå fältet strax intill med texten "anmäl ditt intresse". Där kan du välja tid för att få visning av den perfekta lägenheten.

Här på John Hedins väg 1B finner vi denna härliga bostad - en modern och varsamt renoverad tvåa inredd i stilren design med fräscha ytskick. Närhet till centrum, butiker, restauranger och bra kommunikationer.

Här bor du verkligen i hjärtat av Mariestad, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden når ni med en kort promenad. Butiker, caféer och restauranger likaså. Det är inte heller många minuters gångväg till Mariestads badhus för trevliga simturer. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Mariestad tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med både buss och tåg. Kinnekulletåget som stannar på Mariestads station går att åka till både Stockholm och Göteborg och sträckan över Kinnekulle mellan Mariestad och Lidköping är utsett till Sveriges vackraste tågresa.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad