Kommande

Esplanaden 6A

Centrum, Oxelösunds kommun Se på karta

525 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Förening
BRF Oliven 13-14, Oxelösund
Om föreningen
Avgift
2 627 kr/mån
Driftkostnad
24 072 kr/år
Pris/m²
9 906 kr/m²
Kommande

Välkommen till Esplanaden 6A och denna väldisponerade tvåa endast en halv trappa upp i huset. Bostaden erbjuder rymlig entréhall med en rymlig klädkammare. Ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till ett stor inglasad balkong. Stort och rymligt kök med matplats, ett bra sovrum med inbyggda garderober samt ett duschrum.

Här bor du verkligen i hjärtat av Oxelösund, med närhet till allt man kan önska. Närhet till butiker, caféer, restauranger skola och förskola samt vackra grönområden når ni med en kort promenad.

Oxelösund är känt för havet och sin underbara skärgård, här finns populära badplatser som Jogersö och Femöre och om man har ett båtintresse finns här gott om båtplatser och likasinnade. Med båten nära till hands är havet alltid runt hörnet. Här finns fina promenadstråk i skog och mark. När dagarna blir kortare och kallare finns det förstås gott om inomhusaktiviteter. Äventyrshuset Boda Borg, allaktivitetshuset Koordinaten och Ramdalens bad- och sportanläggning erbjuder upplevelser, lek och rekreation för alla åldrar! Här finns också ett aktivt föreningsliv som erbjuder mängder av aktiviteter för både gamla och unga.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Mohammed Mouaid

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Mohammed Mouaid, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46733621905
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarpersonlighet

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.