Nyproduktion

Max Sieverts gata 6A-C

Centrum, Sundbybergs kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Nej
Våning
2, hiss finns ej
Avgift
3 701 kr/mån
Pris/m²
66 406 kr/m²
Nyproduktion

För fullständig information om visningar, köpprocessen och övrigt hänvisar vi till Aros projektsida www.arosbostad.se/fabriksparken

I Fabriksparken erbjuder Aros Bostad ljusa och välkomnande lägenheter, från ett till fem rum och kök. De större lägenheterna har genomgående planlösning, så att bostaden får ljus från två håll. Oavsett lägenhetens storlek finns en tanke bakom varje del av bostadens disposition. Genom att lägga dörröppningar nära yttervägg skapas rörelser längs fasaden och ytterligare ljusinsläpp mellan rummen. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats och flera av de större lägenheterna har till och med balkonger åt två håll. Högst upp i husen finns lägenheter med tillgång till privat takterrass. Här finns också två stora terrasser i olika väderstreck, med tillgänglighet för alla boende i huset.

Köken är väl tilltagna och ger tillsammans med vardagsrumsdelen ett härligt utrymme för umgänge eller lek. Köksön i de större lägenheterna utgör inte bara en extra arbets- eller samlingsplats, den bidrar också till att skapa rumslighet i en öppen planlösning.

Fabriksparken är beläget längs med Bällstaån och granne med den prisbelönta Marabouparken. Här blandas tankar om den moderna staden med hantverkskänslan i vackra gamla industribyggnader. Området utgör en ny stadsdel i tre kvarter med bostäder, butiker, kontor och skola - mitt i centrala Sundbyberg. Varje kvarter planeras för att främja ett socialt liv där gårdar och små torg erbjuder möjlighet till kontakt med grannar och närboende.

Restauranger, caféer och butiker ligger bokstavligt talat precis runt knuten. Det centrala läget erbjuder tillgång till all form av kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg, bussar, tvärbana, flygbuss och regionaltåg. För den som vill ha ett större butiksutbud finns både Bromma Blocks och Mall of Scandinavia inom gångavstånd. Närområdet erbjuder fina promenadstråk runt Lötsjön och Råstasjön och för den längre promenaden kan man följa Bällstaån in mot Stockholm.

Läs mer om bostaden
MOHV Bromma