Domsagevägen 4C

Centrum, Trollhättans kommun Se på karta

1 275 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,5 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
BRF Älvkvarnen u p a
Om föreningen
Avgift
3 905 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
23 832 kr/m²

Denna gavellägenhet på Domsagevägen 4C är något alldeles särskilt. Denna 2:a har renoverats med finess och karaktär. Den franska balkongen med dubbeldörrar, en järnbalk i taket som öppnar upp planlösningen in mot köket och en framknackad tegelvägg i sovrummet harmoniserar perfekt i denna fina lägenhet.
Lägenheten har ljus från morgon till kväll genom sina fönster som vetter mot 3 olika väderstreck.

Köket är smakfullt renoverat och erbjuder fina förvaring, snygg interiör såsom rostfria öppna hyllor. Utsikten vetter mot det vackra vattentornet som när det lyses upp är rent magiskt. Badrummet rymmer allt du önskar och är snyggt inrett med klinker och kakel i sobra färger. Här finns bekvämlighet i form av en tvättmaskin. Rymligt vardagsrum och praktisk förvaring i hallen.
Kostnad för hushållsel ingår i månadsavgiften.

Bostadsrättsföreningen Älvkvarnen är en solid förening och bland de äldsta i Trollhättan. Man har servat sina medlemmar och tagit hand om de fina "lamellhusen" i 80 år. Härliga uteplatser erbjuds mellan husen, det finns tvättstuga i angränsande fastighet och en gemensamhetslokal för föreningens medlemmar att nyttja vid diverse festligheter.

Du bor i ett trafikskyddat läge men ändå mitt i stan. Närmsta granne med lägenheten är en grönskande park med grönytor, planteringar och beachvolleybollplan.
Några minuters promenad till Högskolan Väst, Resecentrum, kaféer, restauranger och härliga promenadstråk runt Göta Älv.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trollhättan

Kontakta mäklaren

Malin Lindström

Bjurfors Trollhättan
Mäklare Malin Lindström, Bjurfors Trollhättan
0766478911