Dag Hammarskjölds Väg 15B

Centrum, Uppsala Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37 m²
Förening
BRF Slottsparken
Om föreningen
Avgift
3 173 kr/mån
Pris/m²
45 270 kr/m²

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Bo invid vacker Slottsmiljö i en yteffektiv 2:a med direkt närhet till allt vad Uppsala stad har att erbjuda! Med centralt läge finner du denna välplanerade "mini-tvåa" om ca 37 kvm med fransk balkong och vy mot Domkyrkotornen. Perfekt för dig som är student, ska flytta hemifrån eller behöver en övernattningslägenhet.

Planlösning som nyttjar alla kvadratmeter på bästa sätt. Entré/hall med köksdel, vardagsrum med stora fönsterpartier och fransk balkong som ger härligt ljus i lägenheten, separat sovrum och duschrum med klinkergolv, kaklade väggar samt tvättmaskin/torktumlare.

Direkt närhet till Campus 1477 med flera olika fritidsaktiviteter såsom gym, klättervägg m m och Blåsenhusområdet med institutionen för bland annat pedagogik. Gott om parkeringsmöjligheter och gångavstånd till allt ni behöver såsom BMC, Akademiska sjukhuset, stadskärnan, fina promenadstråk i Stadsparken längs Fyrisån, Universitetet, Ekonomikum, nationer, resecentrum m m.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan