Kommande

Svartbäcksgatan 39

CENTRUM, Uppsala kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1942
Förening
BRF Ågården
Om föreningen
Avgift
2 656 kr/mån
Pris/m²
45 918 kr/m²
Kommande

Ett stenkast ifrån Uppsalas stadskärna saluföras nu denna tvåa på andra våningen i hus med hiss. I denna lägenhet på Svartbäcksgatan 39 kan du njuta av bland annat Fyrisåns porlande vatten och Uppsalas vackra vyer med bekvämlighet från din balkong med eftermiddags- och kvällssol. Det eleganta fiskbensmönstrade parkettgolvet som återfinns i vardagsrummet och sovrummet är i samklang med en adress av denna kaliber. Det stamrenoverade och helkaklade badrummet är i toppskick, likaså köket. Köket har ett fint parkettgolv och gott om arbetsytor med ett stort fönster som bidrar med bra ljusinsläpp. Både vardagsrummet och sovrummet är väl tilltagna i yta och lika enkla att möblera som att trivas i. En bonus är att vardagsrummet är förberett för kamin och att källarförråd hör till. I avgiften ingår Värme, varm- och kallvatten, TV, bredband, IP-telefoni och bostadstillägg. ~Flexibelt tillträde~ Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare Lucas Håkansson för mer information.

Brf Ågården är en liten förening med 22 bostadsrätter. Detta är en stabil och välmående förening med låg skuldsättning och där det mesta ingår i den låga avgiften, dessutom har många av de större renoveringarna genomförts. Inga större renoveringar är planerade och radonmätning med resultat under gränsvärdet. Lokalerna på markplan bedriver sin verksamhet under dagtid och kommersiell matberedning är inte tillåten, allt för att skapa en så trevlig miljö för samtliga medlemmar. I Brf Ågården är en trevlig förening där alla medlemmar känner tillhörighet med varandra.

Svartbäcksgatan är en av Uppsalas mest populära adresser. En av få adresser längs Fyrisån kan gör anspråk på både Fyrisån och de många soltimmarna. På 1600-talet kallades gatan för Stora Kungsgatan. I modern tid hålls fanan fortfarande högt med närhet till Uppsalas bästa restauranger, kaféer och sevärdheter som exempelvis nordens största och högsta katedral. För studenten ligger exempelvis Universitetshuset och Ekonomikum tio minuters promenad bort. Studentnationerna ligger även de nära till hands. Linnéträdgården nås enkelt och här kan du njuta av landets äldsta botaniska trädgård. Att bo centralt har många fördelar, det finns något för alla!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Lucas Håkansson

Riksmäklaren
Mäklare Lucas Håkansson, Riksmäklaren
0702702360

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.