Vaksalagatan 18A - FAST PRIS

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39,8 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
2000
Förening
BRF Gandalf i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 358 kr/mån
Pris/m²
57 663 kr/m²

*** FAST PRIS ***
Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det budet som får köpa lägenheten. Ring mäklaren för privatvisning!

Som boende i centrala Uppsala bor du med närhet till allt. Ett stenkast från lägenheten finner du restauranger, caféer och barer. I dessa underbara kvarter har Notar nu nöjet att erbjuda en välplanerad och ljus tvåa med balkong.

En 2:a om ca 40 kvm som fördelar sig på en inbjudande hall, ett vardagsrum med utgång till en rymlig balkong, ett badrum utrustat med tvättmaskin, ett praktiskt kök för den perfekta middagsbjudningen samt ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare.

Väljer ni att bosätta er på Vaksalagatan 18A kommer ni att bo i ett perfekt läge i centrala Uppsala. Här har ni närhet till allt vad City har att erbjuda, samtidigt som ni bor i ett lugnt och trivsamt kvarter med närhet till skola och förskola. På denna adress har man även närhet till all tänkbar service såsom, restauranger, teatrar, biografer, caféer och välsorterade livsmedelsbutiker. Ett stenkast bort från lägenheten finner ni Uppsala resecentrum och Vaksalatorg. Här finner ni även en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher och mer. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Walle Aboukhaled

Notar
Mäklare Walle Aboukhaled, Notar
0768564724
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021