Prinsvägen 1B

Centrum - Varvet, Luleå Se på karta

1 295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
HSB BRF Oskarsvarv II i Luleå
Om föreningen
Avgift
2 680 kr/mån
Driftkostnad
516 kr/år
Pris/m²
30 833 kr/m²

Mycket ljus och trivsam lägenhet för dig som bara vill kunna flytta in och njuta direkt! Bostaden är yteffektiv och har en ljus boyta då lägenheten är genomgående i huset, den tilltagna takhöjden bidrar till den luftiga känslan. Lägenheten är snyggt renoverad och är i mycket gott skick med bla enhetligt golv (från 2020) i hela lägenheten och ljusa väggar. Stilrent kök från 2010 med vita luckor och fina vitvaror. Badrum från 2010 i tidlöst utförande med badkar. Stort vardagsrum i soligt västerläge och med trevlig utsikt över föreningens lummiga innergård. Nätt sovrum med vackra skjutdörrar och förvaringsmöjligheter i garderober.

HSB Brf Oskarsvarv 2 är en obelånad förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. I månadsavgiften ingår både kabel-tv och bredband. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga och hobbyrum och tillhörande förråd finns i källaren samt ett på vinden. Grönskande och solig innergård med utemöbler som får nyttjas av föreningens medlemmar.

Som boende på omtycka Varvet bor du med närhet till badstrand, fina promenadstråk och den populära isvägen om vintern. Området har även restauranger, café och en matbutik som finns på kort gångavstånd från denna lägenhet.

Välkommen att anmäla ditt intresse för denna trevliga 2:a!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå