Klostergatan 19A

Centrum, Växjö kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Byggår
1955
Förening
BRF Växjö Stenbock 4
Om föreningen
Avgift
2 875 kr/mån
Pris/m²
29 426 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 2 rok på ett skyddat och attraktivt läge högst upp i huset. Lägenheten är nyrenoverad och kombinerar moderna val och fina originaldetaljer såsom fiskbensparkett samt ett iögonfallande stengolv i hallen. Ett centrum-nära läge med endast en minuts promenad till centrumkärnan och Storgatan.

Planlösningen fördelar sig över 61 kvm och bjuder på väl tilltagna ytor i alla rum. En ljus och rymlig hall leder in till ett trivsamt vardagsrum med ett stort fönsterparti och fiskbensparkett på golvet. Vidare har vi ett ljust, härligt sovrum med plats för förvaring och ett modernt kök med plats för matbord. Från köket nås även den tilltagna balkongen i härligt västerläge. Här kan man njuta av kvällssolen med utsikt över takåsarna. Det helkaklade badrummet renoverades 2022 med dusch. Även elledningar omdragna 2022.
Ser man till fastigheten byttes varm- och kallvattenledningarna 2019 samt att en relining gjordes i början på 2020. I avgiften ingår värme och vatten. Förråd i vindsplan och källarplan hör till lägenheten.

Föreningen har en innergård i söderläge. Här finns en trevlig uteplats med pergola redo att nyttjas under härliga sommardagar. I källarplan återfinns en renoverad tvättstuga och ett varmt cykelförråd.

Varmt välkommen att kontakta Emelie Pile för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Emelie Pile

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Emelie Pile, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
0705-40 48 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.