Stamvägen 33

Djurängen, Kalmar Se på karta

1 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Hansagården i Västra Djurängen
Om föreningen
Avgift
2 921 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
25 273 kr/m²

Här har vi en så gott som sprillans ny lägenhet om 55 välplanerade kvm med balkong i fritt, soligt gavelläge. Låg avgift, 2921 kr där värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv ingår - detta bidrar såklart till låg boendekostnad! Lägenheterna i BRF Hansagården blev klara för inflyttning i slutet av april 2018.

Med balkong på solsidan har du sol från tidig morgon till sen kväll! Här har vi den optimala tvåan att trivas och må bra i.

Här bor du bekvämt med alla fördelar som kommer av att flytta in i en nyproducerad bostad. Lägenheten har ett välutrustat kök med mjukstängande köksluckor i vitt från Vedum och rostfria vitvaror. Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv med komfortabel elvärme samt kombinerad tvätt/tork.

Till lägenheten hör också en fin rymlig balkong! Balkongen är som gjord för mysiga kvällar i solen. Här finns el-uttag där du med fördel kan koppla in dator och fortsätta skriva på uppsatsen, slutföra dagens jobb, eller bara njuta framför en serie på Netflix. Jag kan garantera att balkongen kommer fungera som ett extra rum vår, sommar och höst!

Via föreningen kommer det finnas möjlighet att hyra parkeringsplats, separat kö.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Kalmar har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, mataffärer, vackra promenadstråk, universitet och Hansa City. Från Stamvägen finns cykelväg hela vägen in till stadskärnan, bussförbindelserna är många och täta. Närmsta busshållplats är endast ett par hundra meter från porten.

Välkomna till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar