Nyproduktion

Kv. Vélo - Dockan - B1104

Dockan, Malmö Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Förening
BRF Vélo i Malmö
Om föreningen
Avgift
3 117 kr/mån
Pris/m²
42 391 kr/m²
Antal besök
1 484
Dagar på Hemnet
13
Nyproduktion

En riktigt bra tvåa med öppen planlösning, fina fönsterpartier och balkong mot parken. Välkommen till en lägenhet lagom för både en och två personer, med generösa sociala ytor i kök och vardagsrum och balkong mot den kommande parken i öst. Sovrummet rymmer både dubbelsäng och förvaring. Badrummet är helkaklat med tvättmöjligheter.

Om Kv. Vélo
Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt Peab Bostads nya kvarter.

Nya Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har det satsats helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Ett urbant cykelvänligt kvarter för den medvetna Malmöbon helt enkelt.

I Kv Vélo erbjuds allt från läckra 1:or till penthouselägenheter. Unikt för projektet är också tre gathus på 99kvm fördelat på två plan. Samtliga lägenheter/gathus i markplan har imponerande takhöjd på 3.1 m.

Vi ger dig väl utvalda standardval från kända leverantörer såsom Vedum och Siemens men erbjuder även fina tillval där vi bl.a. satt ihop tre olika köksstilar som inspiration och hjälp på din resa mot ditt nya hem.

Kontakta oss gärna för ett personligt möte och mer information om projektet!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Malmö