Väverigatan 1

Ebbepark, Linköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Lugnet 1
Om föreningen
Energiklass
B
Avgift
3 135 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
41 563 kr/m²

Nu har vi förmånen att saluföra en mycket fin tvåa om 48kvm i östra Valla, Ebbepark!
Nuvarande ägare har förädlat lägenheten från nyskick med en varm kalkfärg på väggarna i vardagsrummet samt satt upp en trendig ribbvägg i sovrummet. Klädkammaren har har gjorts till ett dressingroom med bra förvaring. Den stora balkongen ger extra rymd åt lägenheten och utgör ett extra rum under sommarhalvåret. Här är det bara att flytta in och börja trivas! I Ebbepark bor ni nära både universitetet och Linköpings citykärna med hela dess utbud, perfekt läge med andra ord!

Ta chansen att bli en del av Linköpings nyaste och mest spännande bostadsområde, Ebbepark, redan från början. I gamla Wahlbecks industriområde i Östra Valla, granne med Vallaskogen och Gamla Linköping och med närhet till city och flera stora arbetsplatser, växer en ny stadsdel fram där den dynamiska mixen av verksamhet, bostäder och service kommer att vara utmärkande.
Här bygger Stångåstaden bostadsrätter i sitt mest innovativa byggprojekt hittills. Lägenheterna ligger i kvarteret Lugnet.

I Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö.

Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jonas Mirow, Husfoto
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Therése Alexis

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Therése Alexis, SkandiaMäklarna Linköping
013-36 49 98