Flintlåsvägen 35

Edsberg, Sollentuna kommun Se på karta

2 150 000 kr

1 995 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
BRF Platån
Om föreningen
Avgift
3 401 kr/mån
Pris/m²
34 400 kr/m²

Accepterat pris! Bokad visning, anmäl dig via hemsidan.

- Stor 2:a
- Renoverad
- Bra ljusinsläpp
- Välplanerad
- Mysig balkong
- Stabil förening

Varmt välkommen till Flintlåsvägen 35, en stor 2:a i bra skick. Lägenheten är renoverad i omgångar och här finner du ett nyrenoverat kök samt fräscha ytskikt. Vidare hittar vi ett helkaklat badrum, rymligt sovrum med flertalet garderober, klädkammare, stort vardagsrum och en balkong. Lägenheten är välplanerad och har ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Stabil förening med god ekonomi. Här finns både tekniska och ekonomiska förvaltare som är anställda av föreningen för att hjälpa medlemmarna på bästa möjliga sätt.

Med sitt läge mellan Sollentuna och Täby ligger Edsberg som en oas med mysig småstadskänsla och eget centrum, som en gång i tiden var Sollentunas största med sina 18 butiker. Idag har Edsbergs centrum ett bra utbud av butiker, restauranger och serivce. Totalt är det cirka 23 verksamheter här och några av dessa är Ica Edsberg, Apotek, bageri, blomsteraffär, flertalet restauranger och frisörer. Samtidigt är det bara en 10-15 minuters bussresa till Sollentuna Centrum med över 100 butiker. Edsvikens vatten och natur ger möjligheter till rekreation av alla de slag. På fem minuter når du en vacker strandpromenad, i naturreservatet mot Täby kan du njuta av strövtåg, löprundor och bad vid Rösjön. Även kring Edsviken finns fina badplatser. Edsberg bjuder även på mycket kultur, främst i och kring Edsbergs slott, med anor från 1600-talet och idag ett livligt kulturcentrum med konstutställningar, teater, konserter och museum samt den fina Edsbergsparken. Ett utflyktsmål man aldrig tröttnar på. I övrigt så har du närhet till tennishall, fotbollsplaner, skolor, förskolor, Väsjön, skidbacken Väsjöbacken, etc. Med pendeltåget tar det bara 15 minuter till city, antingen från Häggvik, tre kilometer bort eller från Sollentuna station. Pendeln går även direkt till Arlanda och Uppsala. Bussar går till Sollentuna station, Danderyd, Karolinska och Mörby samt nattbuss hela vägen till Edsberg från Stockholms central.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sollentuna

Kontakta mäklaren

Viktor Ekman

Bjurfors Sollentuna
Mäklare Viktor Ekman, Bjurfors Sollentuna
072-9950014