Kruthornsvägen 60B

Edsberg, Sollentuna kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1963
Förening
BRF Solhjulet
Om föreningen
Avgift
4 716 kr/mån
Driftkostnad
2 000 kr/år
Pris/m²
30 227 kr/m²

Välkommen till denna helt nyrenoverade 2:a om 66 kvm på Kruthornsvägen 60B. Lägenheten har en stor uteplats och allt är självklart i toppskick. Bostaden är ombyggd genom att klädkammaren har byggts om till ett sovrum och lägenheten disponeras idag som 3 rok.

Hall med gott om utrymme och badrum med klinker och kakel. Stort vardagsrum för att trivas och umgås vid och sovrum i anslutning till detta. Två förråd i lägenheten som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.
Från vardagsrummet nås den härliga och soliga uteplatsen. Här har man gott om plats för en lounge-grupp, grill och växter/odlingsmöjligheter.

Här bor du i en av Sollentunas bästa föreningar med närhet till Edsbergs centrum som erbjuder matbutik, Gateau och annan närservice. Inte långt bort finner du även Lidl och Sats Base. Gott om skolor i området och med buss kan du ta dig både till Mörby centrum och Sollentuna centrum inom cirka 15-20 minuter. Här finns även fina promenadstråk och natur såsom Edsviken och Rösjön samt Järvafältet.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Mohammad Schütt Salimzadeh

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Mohammad Schütt Salimzadeh, Fastighetsbyrån Sollentuna
0764229000
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas