Strandvägen 4C

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1950
Förening
BRF Taffeln 1
Om föreningen
Avgift
2 344 kr/mån
Driftkostnad
4 020 kr/år
Pris/m²
45 556 kr/m²
Antal besök
2 221
Dagar på Hemnet
15

Varmt välkommen till en fin yteffektiv lägenhet med toppläge i vackra Edsviken. Bostaden ligger mitt i Edsvikens idylliska villaområde och är en synnerligen välplanerad 2:a mellan Edsvikens badstränder och pulsen i Sollentuna Centrum. Lägenheten har genomgående ljusa moderna materialval. Rymligt och ljust vardagsrum med stort burspråk och plats för stor soffgrupp samt matplats. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med plats för stor dubbelsäng, garderober och sängbord. Sovrummet har ett stort fönster med separat vädringsfönster som ger gott om ljus. Stort ljust kök med gott om förvaring och med skåp upp till tak samt en stor arbetsyta. Hela lägenheten renoverades 2016. Källarförråd finns med nyttjanderätt om ca 3 kvm i föreningen. Parkeringsplatser finns tillgängligt för den som vill hyra. Vanlig parkeringsplats kostar 300 kr/mån. Parkeringsplats med elstolpe kostar 500 kr/mån. För närvarande finns lediga parkeringsplatser. Det finns även övernattningsrum att hyra för 150kr per natt. Cykelförråd finns på bottenvåningen innanför entrén. Snickarrum finns också.

Brf Taffeln 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten 2012-12-28 och omfattar en markareal om 10145 kvm. I de 12 huskropparna. 69 lägenheter upplåts med bostadsrätt och fem lägenheter upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång, då de på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stora kapitaltillskott vid försäljning. Föreningen har också fyra lokaler som är en bra inkomstkälla. Även 60 st parkeringsplatser som går att hyra till en kostnad om 300kr/månad respektive 500 kr/månad. Föreningens medlemmar har tillgång till 5 tvättstugor. Närmaste tvättstuga har två Miele tvättmaskiner, torkskåp och mangel.

På Strandvägen i Edsviken har du nära till både natur och citypuls. Edsviken ligger i Sollentuna kommun och är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad på några hundra meter från Brf Taffeln 1 har du både Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser och för den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns både fantastiska cykel- och löpvägar samt badplatser och båtklubbar med båtbryggor. Från Brf Taffeln 1 promenerar du till pendeltåg och bussar och är inne i Stockholm city på cirka 15 minuter. Väljer du bil vid lågtrafik så går det ännu snabbare. Perfekt för den som vill bo nära natur och friluftsliv men ändå nära kommunikationer och restauranger.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm

Kontakta mäklaren

Jonas Cederroth

Widerlöv Stockholm
Mäklare Jonas Cederroth, Widerlöv Stockholm
0703410159