Flogstavägen 5 C

Ekeby, Uppsala Se på karta

1 475 000 kr

1 695 000 kr -13%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Förening
BRF Ekeby Hus i Uppsala
Om föreningen
Avgift
5 493 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
23 413 kr/m²

Äntligen en tvåa till salu i populära Ekebyhus. Förening för seniorer + 55 som uppskattar att ha ett bekvämt boende.
Rymlig 2:a med stort sovrum som kan avdelas och nyttjas som sovrum samt tex kontor om så önskas, väl tilltaget vardagsrum med plats för stort sällskapsmöblemang, kök med god förvaringsyta och matplats invid fönster, klädkammare samt rymligt, kaklat våtutrymme med både dusch- och badmöjligheter. Dessutom disponerar man ett rejält vindsförråd.

I föreningen finns allt man kan önska sig med fina tvättstugor, cykelförråd, bastu, en mycket trevlig restaurang, gästmatsal, gästrum att hyra, bibliotek, hobbyrum och motionsrum. De boende har tillgång till sjuksköterska och det finns hårvård och fotvård till subventionerade priser.
Njut på den egna balkongen i sydväst inunder tak med vy över grannskapet eller nyttja den gemensamma fina grönskande innergård där man kan träffa grannarna och kanske spela boule. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö går man gärna till Hågadalen, det finns gott om allmänna kommunikationer, bra cykelvägar och promenadstråk in mot centrum, nära påfarter för bilpendlare, det är nära mataffärer och även stort träningscentrum.

Kontakta mäklaren för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala