Ekhagsvägen 4

Ekhagen / Norra Djurgården, Stockholm Se på karta

2 750 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Ja
Byggår
1935
Förening
BRF Ekoxen
Om föreningen
Avgift
2 597 kr/mån
Pris/m²
70 513 kr/m²
Antal besök
2 415
Dagar på Hemnet
12

Missa inte detta guldkorn!

Lägenheten ligger endast ca 100 meter från vattnet och mot lugn återvändsgata i oslagbara Ekhagen.

Härlig balkong med kvällssol!

Lägenheten har väldisponerade ytor och erbjuder trots sin storlek separat sovdel.

Köket är stilrent och nyrenoverat. För den bekväma finns både tvätt- samt diskmaskin installerat.

Föreningen är stabil och engagerad och fastigheten totalrenoverades år 1992, då även stambyte skedde. I källaren finns en fräsch tvättstuga med torkrum och tillhörande förråd. På baksidan av huset har man har tillgång till en välskött och fin trädgård med bord och lekplats. Vill man så går det alldeles fint att engagera sig i trädgårdsgruppen och påverka hur denna ska se ut. På baksidan har man även fri tillgång till grillar och man kan reservera borden om man vill ha en tillställning.

I husets garage ligger "Rent a chef" - därirån säljs surdegspizzor till fredagskvällarna, nybakat bröd om helgerna och soppor/matlådor under veckodagarna.

Ekhagen:
Ekhagen är en undangömd funkis-fristad, innanför tullarna men med en aura av naturromantik omkring sig.
Ekhagen är en del av stadsdelen Norra Djurgården i Stockholm och tillhör Östermalms stadsdelsnämnd. Ekhagen är även en del av nationalstadsparken. I Ekhagen ligger ett litet bostadsområde som uppfördes 1935-1938 och består av fyravåningshus med lägenheter byggda i funkisstil. Arkitekt Björn Hedvall gjorde stadsplanen och ritade också en del av husen. Ekhagen är ett av väldigt få områden som är helt byggt i funkisstil.
Ca 5 minuter till närmste Ica butik.

Badrocksavstånd till vattnet och småbåtshamnen.

På ca 7 minuter med tunnelbana når du city, från T-bana Universitetet. Buss 50 ett stenkast bort. Nästgårds har du stora Naturhistoriska Riksmuseet med den väldiga bion Cosmonova. Det är även nära till Stora Skuggan, en stadsnära bondgård, och till den vackra Bergianska trädgården.
Härifrån kan du göra cykelutflykter såväl norr- som söderut från Ekhagen. I området finns 1 mil elljusspår i vacker natur för löpning eller skidåkning. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019