Torphagsvägen 20A

Ekhagen / Norra Djurgården, Stockholm Se på karta

3 350 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Byggår
1935
Förening
BRF Ollonskogen 3
Om föreningen
Avgift
2 640 kr/mån
Pris/m²
62 037 kr/m²
Antal besök
7 162
Dagar på Hemnet
13

Varmt välkommen till denna unika 2 r.o.k med Ekhagens bästa läge. Lägenheten har en genomgående planlösning, öppen spis samt en fantastisk sjöutsikt från balkongen.

Utsikten du får ger mer känslan av att vakna upp i ytterskärgården än i ett stadsnära läge innanför biltullarna.

Hela lägenheten är i gott skick och med väldisponerade ytor.

Föreningen har en gemensam tomt med stor sittgrupp för varma sommarkvällar och även här får du en oslagbar utsikt.

Från föreningens tomt har du badrocksavstånd till vattnet!

Fiber indraget.

Ekhagen:

Ekhagen är en undangömd funkis-fristad, innanför tullarna men med en aura av naturromantik och en del av Kungliga Nationalstadsparken.

Ekhagen är en del av stadsdelen Norra Djurgården i Stockholm och tillhör Östermalms stadsdelsnämnd. I Ekhagen ligger ett litet bostadsområde som uppfördes 1935-1938 och består av fyravåningshus med lägenheter byggda i funkisstil. Arkitekt Björn Hedvall gjorde stadsplanen och ritade också en del av husen. Ekhagen är ett av väldigt få områden som är helt byggt i funkisstil.

På ca 7 minuter med tunnelbana når du city, från T-bana Universitetet. Nästgårds har du stora Naturhistoriska Riksmuseet med den väldiga bion Cosmonova. Det är även nära till Stora Skuggan, en stadsnära bondgård, och till den vackra Bergianska trädgården. Där finns café och lunchservering på både 4H-gårdens Skafferi och i gamla Orangeriet i Bergianska trädgården. Härliga middagar och brunch/lunch/julbord tar man med fördel på Bockholmen Hav och Restaurang (10 min promenad).

Härifrån kan du köra cykelutflykter såväl norr- som söderut från Ekhagen. I området finns 1 mil elljusspår i vacker natur för löpning eller skidåkning. Frescatihallen vid universitetet erbjuder bland annat badminton, tennis och gym.

Vid Brunnsviken finns båtklubb och kanot/kajakuthyrning och i närheten finns två badplatser; en barnvänlig sandstrand och ett klippbad. Vintertid så plogas Brunnsvikens is för långfärdsskridskoåkare och i Stora Skuggan finns gott om skidspår.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019