Nyproduktion

Östra Gräsvägen 5-7

Ektorp, Nacka, Nacka kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Ektorpsbacken
Om föreningen
Avgift
3 532 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
57 407 kr/m²
Nyproduktion

Bli först med att bo i Ektorps nyaste lägenheter. Inflytt Mars 2023.

Juridisk person kan köpa i projektet.

Inflytt Q1 2023. En perfekt planerad 2:a om 54 kvm. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med garderobsvägg, stilrent badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en större balkong i västerläge med kvällssol. Kök från Marbodal med köksluckor i gråbeige och vitvaror från Electrolux. Bostaden går i sobra färger och här har man tänkt högt vad gäller kvalitét samt hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt.

Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och Bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock.

Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang och dig som skall bo här framför ögonen. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för ett trivsamt liv i harmoni.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakt

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Carina Norrbom, SkandiaMäklarna Nacka
0709990080