Östra Gräsvägen 8-10

Ektorp, Nacka, Nacka kommun Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Förening
BRF Ektorpsbacken
Om föreningen
Avgift
2 635 kr/mån
Pris/m²
71 250 kr/m²

Endast 3 st 2:or om 40 kvm kvar. Säkra din bostad genom att skriva förhandsavtal redan idag.

En fantastisk 2:a om 40 kvm med ett rymligt badrum och balkong i högt österläge. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och är otroligt välplanerad med goda förvaringsmöjligheter. Dessutom ingår ett vindsförråd vilket är unikt att se bland nyproducerade bostäder. Aros Bostad vill hålla kvalitét och hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt. Inredning går i sobra färger med smakfullt materialval i kök och badrum. Planera din bostadsaffär redan idag och flytta in i din drömbostad under Q1 2023.

Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock.

Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang med hänsyn till nuvarande miljö kring de vackra ekarna. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för en trivsam vardag.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakta mäklaren

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Carina Norrbom, SkandiaMäklarna Nacka
0709990080