Blåsebergavägen 23

Elinegård, Malmö kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Horisonten 1
Om föreningen
Avgift
2 899 kr/mån
Pris/m²
40 303 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömboende på populära och familjevänliga Elinegård! Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska och nyproducerade tvårummare.
En ytterst välplanerad och trevlig bostad som erbjuder öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum varifrån man även når den rymliga österbalkongen.

Vidare finner vi ett smakfullt Marbodal kök, badrum med tvättmöjligheter och ett rymligt sovrum. Huset är ritat av White Arkitekter, en av Skandinaviens ledande arkitektfirmor och husen ska uppfylla högt ställda krav på både materialval och funktionalitet samtidigt som man bygger klimatsmart.

Den lummiga gemensamma innergården ligger på första parkett och överblickar det magiska kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Här kan du ta det härliga promenadstråket som sträcker sig ca 4 km runt om hela kalkbrottet. Här bor man med unik natur som närmaste granne men samtidigt nära Hyllie station, Emporia, Limhamn och Malmö city. Ett mycket trivsamt boende på mycket bra läge med gångavstånd till Kalkbrottet, livsmedelsaffärer, busskommunikation och skolor. Du når vackra Sibbarps strand och kallbadhus på ca tio minuter med cykeln, eller varför inte besöka Limhamn centrum eller småbåtshamnen som finns här.

Det är inte möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i Maj 2023.

Besök gärna projektets hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo-horisonten/oversikt

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Malmö City

Kontakta mäklaren

Eric Roberts

SkandiaMäklarna Malmö City
Mäklare Eric Roberts, SkandiaMäklarna Malmö City
0735-695091