Faktorsgatan 3B

Eneborg, Helsingborgs kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Våning
1 av 4
Förening
BRF Faktorsgatan 3
Om föreningen
Avgift
4 144 kr/mån
Pris/m²
18 646 kr/m²

Genomgående och unik sekelskiftes-tvåa belägen en trappa upp med enormt trädäck mot föreningens gård. I trapphuset är detta den enda lägenheten på detta våningsplan. Hallen har en avhängningsmöjligheter och bra med förvaring i form av klädkammare. I hallen finns det även utrymme för en arbetshörna. Stort och rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp och dubbla fönster mot gatan. Sovrum och kök mot föreningens lugna gård och även ett stort trädäck om 20 kvm som tillhör lägenheten. Helkaklat badrum med klinker och dusch. I föreningens avgift ingår även hushållselen!

På Eneborg bor man med närhet till Campus, mataffärer och flertalet restauranger. Här finns goda kommunikationsmöjligheter via motorväg, buss och tåg vilka nås på mindre än tio minuter. Parker, grundskola och gymnasium är några av de bekvämligheter som också finns runt hörnet från bostaden.

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
• Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
• Äger du ditt nuvarande boende / behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering av din nuvarande bostad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Carl Westrell

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Carl Westrell, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46722320202