Nyproduktion

Bratteråsgatan 30B

Eriksberg, Göteborgs kommun Se på karta

3 700 000 kr

3 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 13, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
4 662 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
56 061 kr/m²
Nyproduktion

Nu ges tillfälle att flytta in i denna nyproducerade och rymliga tvåa! Guldkornet står på toppen av Kvarnenområdet, ett rikt sol- och utsiktsläge som arkitekterna varit varsamma om i utformningen av bostäderna. Härifrån kan man blicka ut över Göta Älv, staden och de gröna omgivningarna.

Hemmets 66 kvm inkluderar ett separat och exklusivt kök från Marbodal med plats för stor matgrupp, ett väl tilltaget sovrum, rymlig hall, generöst vardagsrum samt ett badrum med allt som behövs för en bekväm vardag. Lägg därtill otroligt bra förvaring i både hall och sovrum. Den inglasade balkongen är stor och djup - dessutom i soldränkt söderläge! Härifrån har man en fantastisk vy och kan även skymta Silja Line åka förbi. Du bor på våning tre men det känns som du befinner dig betydligt högre upp då huset står på en höjd. Fönster åt båda håll bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden.

Området runt gamla Juvelkvarnen har länge varit eftersökt och växer nu fram till en egen stadsdel med fler bostäder. Här bor du mitt i hjärtat av Eriksberg och blir bortskämd med närhet till allt som kan tänkas behövas! Flertalet matbutiker, gym, frisör, Eriksbergs köpcenter samt ett stort utbud av restauranger och caféer längs Eriksbergskajen. En kort promenad tar dig även till hållplatserna Eriksbergstorget samt Eriksbergs Färjeläge som tar dig till Stenpiren på ca 10 minuter.

Tillträde sker i april och är flexibelt därefter. Du bestämmer när du vill flytta in.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sofia Kraft på 073-5145579 vid intresse!

Läs mer om bostaden
Västsvenska Fastighetsbyrån

Kontakt

Sofia Kraft

Västsvenska Fastighetsbyrån
Mäklare Sofia Kraft, Västsvenska Fastighetsbyrån
073-514 55 79