Monsungatan 89

Eriksberg, Göteborgs kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2019
Förening
HSB BRF Skaftö i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 526 kr/mån
Driftkostnad
6 696 kr/år
Pris/m²
78 704 kr/m²

Näst högst upp finner du detta trevliga boende med Inglasad balkong mot den natursköna Färjenäsparken. Mycket harmoniskt och rofyllt utan insyn. Hamninloppet är precis runt husknuten och du njuter av det bästa av två världar. Sovplats i alkov mot balkongen. Det går att sätta upp en vägg med skjutdörr om man vill. Hela bostaden ligger i ostört läge och kök och vardagsrum i öppen social planlösning. Från köksfönstret blickar du ner mot älven och ser båtarna glida förbi. Ett naturnära och harmoniskt boende alldeles vid vattnet och bara några minuter från centrala Göteborg, dit du tar dig med antingen buss eller en färjetur.

Nära till kommunikationer, promenadstråk och mysiga Färjenäsparken ligger precis utanför. I husen runt omkring finns flera restauranger och fik. Under året skall Färjenäsparken färdigställas för en hög trivselfaktor för de boende i området.

Bostaden är från 2019. HSB Brf Skaftö är en förening i framkant med bland annat gemensamhetslokal med kök och övernattningsmöjligheter och dessutom högt miljötänk med solpaneler.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Fredrik Johansson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Fredrik Johansson, Bjurfors Hisingen
031-761 79 65