Örnskölds väg 16C

Fågelbo, Nyköpings kommun Se på karta

1 100 000 kr

1 195 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Plogen i Nyköping
Om föreningen
Avgift
3 493 kr/mån
Driftkostnad
4 956 kr/år
Pris/m²
18 644 kr/m²

Ljus, fin och trevligt planerad 2:a högst upp!

Välkommen till en fin lägenhet där ytskikten är renoverade med bl a målade väggar och tak. Det höga läget och att det är fönster i burspråk ger lägenheten extra mycket ljusinsläpp.

Här får du ett stilrent kök som liksom hela lägenheten går i ljust grå ton med vit skåpsinredning och grafitgrå skiva ovanför arbetsbänken.
Rummen är målade i ljust grå toner och vitt. Sovrummet och köket vetter in mot den grönskande skogssidan. Balkongen, som nås från vardagsrummet, har sydläge med dag- och kvällssol. Totalrenoverat badrum med dusch.
Det finns drygt 4 000 kr i reparationsfonden som följer med köpet av lägenheten, dessa pengar kan man nyttja vid renovering.

Välskött förening där mycket är gjort bl a stambytet -95, isolerglasfönster -11 och bergvärme installerades i slutet av -21. Tvättstuga finns i samma hus-länga emellan 16 D-E. Ett rejält vindsförråd och ett matkällarförråd.
Lägenheten ligger i en HSB-bostadsrättsförening om 116 lägenheter med byggår 1954. Löpande förbättringar för att bevara föreningens hus i gott skick görs årligen och listan över utförda renoveringar är lång. Gott om gratis 24-timmarsparkeringar i området, det går även att ställa sig i kö för parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Enklare övernattning finns i föreningens gästrum på Fågelbovägen 21 A. I föreningen finns också hobbyrum, pingisrum samt lokal för aktiviteter och träffar. Bergvärme är installerad, föreningen jobbar för laddstolpar och föreningen har nyligen köpt in sig i en solcellspark. I månadsavgiften ingår grundutbud TV samt internet med hastighet på 250 Mbit. Föreningen tillämpar IMD-el, alltså ett gemensamt elavtal där du själv står för din egna förbrukning.

Lugnt och trevligt område med gångavstånd till stan, nära till skolor, livsmedelsbutik, idrottsplats och busshållplats.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Monica Ländin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Monica Ländin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0707-85 25 75

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.