Fålhagsleden 4 A

Fålhagen, Uppsala kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
HSB BRF Femman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 922 kr/mån
Driftkostnad
5 208 kr/år
Pris/m²
45 130 kr/m²

Fint renoverad 30-talslägenhet med extra takhöjd i populära Fålhagen! Stor 2,5:a som erbjuder 30-talets alla positiva egenskaper såsom extra takhöjd om 2,6 meter, djupa fönsternischer med riktiga stenskivor som fönsterbrädor och höga golvsocklar. Lägenheten har genomgående nya renoverade golv i ek-parkett och balkong i söderläge och fönster i tre väderstreck. Väl tilltaget vardagsrum med fönster i vinkel som släpper in rikligt med dagsljus. Perfekt läge med 5 minuters promenadsträcka till Resecentrum, Uppsala Konsert & Kongress, nära påfarter för bilpendlare och en rask promenad till allt vad Uppsalas stadskärna har att erbjuda!

Med sin optimala planlösning gör bostaden möjlig att disponera som en trea då halvrummet är möblerbart och rymligt arbetsrum. Kök med stor arbetsyta och gott om förvaring, stort vardagsrum plats för soffmöblering och större matplats, sovrum yta för stor dubbelsäng och annan möblering med inbyggd garderob och kaklat våtutrymme med dusch.
Här bor ni i den välmående föreningen HSB Brf femman, med flera stora renoveringar gjorda, låg belåning, grönskande innergård och två tillhörande förråd till lägenheten,

Fålhagen ligger i de östra delarna av centrum och här bor du centralt i en rogivande miljö, i ett mycket attraktivt område i Fålhagen som är en av de allra populäraste stadsdelarna i staden. Geografiskt så betraktas Fålhagen som hela området inom Vaksalagatan, gamla E4:an, Fålhagsleden och Resecentrum. Stenkast till matbutik, restauranger och affärer.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Rasmus Hedin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Rasmus Hedin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
0709154448

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.