Fålhagsleden 8A

FÅLHAGEN, Uppsala kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1939
Förening
HSB BRF Femman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 323 kr/mån
Driftkostnad
4 932 kr/år
Pris/m²
50 482 kr/m²

Charmig lägenhet med balkong i bästa solläge. Perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till grönskande parker och ett ypperligt pendlar läge.

I ett av Uppsalas med eftertraktade områden finner du denna välplanerade lägenhet. Lägenheten har flera tidstypiska detaljer som högt i tak, fönsterbrädor i sten och stora fönster som vetter ut mot innergården.
På innergården har du även ett stort och lummigt träd som gör att lägenheten är fri från insyn.

Lägenheten fördelar sig på en rymlig hall med goda möjligheter för avhängning. Från hallen når du ett smart planerat kök med exklusiva materialval. I köket finner du även äldre detaljer som äldre skåpluckor samt en skjutdörr som är väl bevarad. Intill köket så finner du ett sovrum med gott om förvaring, i både garderoben samt garderobsvägg. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp samt ett mindre matbord. Balkongen nås via vardagsrummet och erbjuder eftermiddags- samt kvällssol. Badrummet är väl bevarat och renoverades i samband med stamrenovering 1995.

Brf HSB Femman är en välskött och stabil förening med låg belåningsgrad på 2 718 kr/kvm. Till lägenheten hör två förråd.

På Fålhagsleden 8A bor du med ett centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt möjlighet för pendling både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Fålhagen är ett omtyckt område av människor i alla åldrar och stadier i livet vilket medför en härlig mix i området.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ludvig Tidblom

Riksmäklaren
Mäklare Ludvig Tidblom, Riksmäklaren
0739254760

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.