Fålhagsleden 8C

Fålhagen, Uppsala Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
HSB BRF Femman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
2 255 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
60 120 kr/m²
Antal besök
4 061
Dagar på Hemnet
20

Nu är en av Fålhagens finaste ”mini-2:or” till salu. Lägenheten har totalrenoverats på ett mycket smakfullt sätt under 2021. En läcker industriglasvägg avgränsar det exklusiva köket från det mysiga sovrummet som har fönster mot innergård. Välkomnande hall med bra förvaring, stort allrum med plats för både soffa och matsalsbord, stilrent badrum samt en härlig balkong med utsikt över en av föreningens innergårdar och det intilliggande villakvarteret. Genomgående smarta lösningar samt smakfulla färg- och materialval. Tidstypiska karaktärsdrag som högt i tak, fönsterbrädor i sten och generöst ljusinsläpp.

Stabil HSB- förening med bl.a. fina innergårdar, föreningslokal och cykelförråd. Många av de stora renoveringarna (stammar, el, fönster, säkerhetsdörrar, m.m.) är redan utförda och förening har trots det en belåning om 1407 kr per kvm (enligt årsredovisning 2019). Under 2019-20 renoverades fasaderna/balkongerna och i samband med det målades husen om i den vackra gröna ursprungsfärgen vilket blev ett lyft för hela området. I månadsavgiften ingår värme, varm-/kallvatten, TV, tvättstuga, IP-telefoni och bredband.

I Fålhagen bor man i ett centralt läge som präglas av äldre och vackra hus med fina innergårdar. Området är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden att bo i, mycket tack vare närheten till Resecentrum och gågatan. I närområdet finns trevliga parker, Vaksala torg och Kvarnengallerian med bl.a. välsorterad ICA, systembolag, apotek och restauranger. En ny COOP-butik finns ca 150 m från lägenheten.

Föranmälan till visningen krävs med anledning av rådande omständigheter. Tack för visad hänsyn!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Uppsala