Norrtäljegatan 32 - Fast Pris

FÅLHAGEN, Uppsala kommun Se på karta

2 310 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1944
Förening
BRF Gillet nr 10
Om föreningen
Avgift
3 640 kr/mån
Driftkostnad
6 636 kr/år
Pris/m²
43 585 kr/m²

~Fast pris och flexibelt tillträde~ Ett kök utöver det vanliga, ljus lägenhet med närhet till city! Kontakta mäklaren för bokad visning.

I attraktiva Fålhagen saluförs nu denna stilrena lägenhet på Norrtäljegatan 32, endast tio minuter från centralstationen. Disponerat på 53 kvadratmeter en halv trappa upp finner du en smakfullt renoverad lägenhet. I köket finns det goda möjligheter att lyckas med sin matlagning och dessutom även gott om plats för matbord. De genomtänkta materialvalen förhöjer känslan av kvalité vilket genomsyrar hela bostaden. Badrummet är ljust med både spotlights och golvvärme. Fina ekparkettgolv och ljust målade väggar som bidrar till den öppna och välkomnande känslan. En rymlig och fräsch lägenhet med stilrena detaljer, gott om förvaring samt två tillhörande förråd i källaren.

Brf Gillet Nr 10 är en stabil och aktiv förening med väldigt god ekonomi där lånen endast är 2 612 kr/kvm. Tack vare de kontinuerliga renoveringarna har mycket gjorts under åren där dränering av husgrunder, el- och rörstambyte är några exempel på detta. Utöver detta har föreningen cykelförråd, hobbyrum och en tvättstuga med torkrum. På innergården finns det både trädgårdsmöbler och grill. Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Trygg Hansa.

Det här är en bostad med närhet till det mesta tack vare sitt ypperliga läge. I det direkta närområdet finns det livsmedelsaffär, restauranger, frisör samt Österängens IP. Utöver detta finns hela Uppsala citys utbud en kort promenad bort. Närheten till resecentrum gör denna lägenhet till ett bra val för den som pendlar och allt detta bidrar till att Fålhagen är ett av de mest eftertraktade områdena i Uppsala!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Lucas Håkansson

Riksmäklaren
Mäklare Lucas Håkansson, Riksmäklaren
0702702360