Vaksalagatan 40B

Fålhagen, Uppsala Se på karta

2 475 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,9 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Förening
BRF Allégården
Om föreningen
Avgift
3 516 kr/mån
Driftkostnad
6 408 kr/år
Pris/m²
37 557 kr/m²
Antal besök
1 870
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till denna ljusa och charmiga lägenhet som är i ett mycket fint skick. Lägenheten har en hel del av original detaljerna bevarade, som trägolven, fina fönsterbänkarna samt högt i tak. Tack vare att varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt lämpar sig lägenheten såväl för paret som för singeln med högt ställda krav. I denna välplanerade och fina lägenhet kan man inte annat än att trivas. Här bor man med ett ypperligt läge i centrum på en trevlig adress med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud runt hörnet.

Bostaden är genomgående i mycket fint skick med fina ytskikt. Här har stor omsorg lagts på att bibehålla en tidsenlig stil som präglas av hög standard och smakfulla materialval. Lägenheten ger ett hemtrevligt och harmoniskt intryck och bjuder genomgående på en ljus, stilren färgsättning och genomgående fina trägolv. Med fönster åt två väderstreck ger både ljus och rymd till hela lägenheten.

Vaksalagatan bjuder närhet till ett stort utbud restauranger, barer, caféer, butiker och goda kommunikationer samt Fålhagens mysiga parker och lummiga grönområden finns alldeles runt hörnet. Ett fantastiskt hem som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina generösa sociala ytor med plats för familj och vänner.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala