Ymergatan 24 D

Fålhagen, Uppsala Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Ja
Hiss
Hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Ymergården
Om föreningen
Avgift
2 433 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
45 364 kr/m²

Högst upp på tredje våningen erbjuds en genomgående fin och välplanerad lägenhet i populära Fålhagen! Här finns ett helt nytt badrum från oktober 2019 i mycket stilrent utförande, ett kök i industriell stil samt stort vardagsrum och sovrum. Från vardagsrummet nås balkongen där ni kan njuta av sommarsolen från morgon till sen eftermiddag. Till lägenheten finns ett stort vindsförråd samt ett rymligt källarförråd.

Denna 40-talslägenhet har 2,70 m högt i tak och många fina originaldetaljer. I både hall och sovrum finns platsbyggda garderober med överskåp som pryds med originalnycklar och snabelbeslag. I vardagsrummet och sovrummet ligger originalparketten som nyligen slipats och mattlackats (i hallen ligger originalparketten under nuvarande golv) samt genomgående i lägenheten finner ni fönsterbrädor i marmor samt sektionsradiatorer.

Brf Ymergården har en god ekonomi och innehåller 59 lägenheter fördelat på två väl underhållna hus. I trivsamt läge bland vackra lägenhetshus och villor finner ni lugnet men söker ni stadspulsen har ni Vaksalatorg, Resecentrum och city på endast några minuters promenad- och cykelavstånd. Föreningens medlemmar har bland annat tillgång till två tvättstugor, mangelrum, torkrum, hobbyrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, innergård och gillestuga/uthyrningslokal. Förutom övriga gemensamma ytor finns det även en övernattningslägenhet som går att använda två nätter i rad utan kostnad och längre till en symbolisk summa om 200:-/natt. I föreningen finns 34 st parkeringsplatser med elplint där det i dagsläget är kö.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala