Kommande

Torsbygatan 32

Farsta - Centrum, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Byggår
1958
Förening
BRF Vindö
Om föreningen
Avgift
3 205 kr/mån
Kommande

Inom kort har ni möjligheten att förvärva denna välplanerade bostad på en synnerligen attraktiv adress. Lägenheten är genomgående ljus med ett härligt ljusinsläpp, trevliga sociala ytor och en inbjudande balkong. På Torsbygatan bor du ett stenkast från prisbelönta Farsta centrum med ett brett shoppingutbud och utmärkta kommunikationer såväl som natursköna områden med flertalet bad samt skridskoåkning vintertid.

Här bor du på rymliga 62 kvadratmeter fördelat över generösa sällskapsytor i vardagsrum och kök samt ett stort sovrum med mycket förvaring.

I köket finns det gott om arbetsytor och förvaring för porslin och köksredskap. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, spis/ugn och diskmaskin.

Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek och erbjuder plats för såväl stor soffgrupp som middagsbord för de större sällskapen. Här dukas det upp för oförglömliga middagar med en strålande utsikt.

Vidare i bostaden finner vi det rofyllda sovrummet med exemplarisk förvaring. Här finns plats för king-size säng och nattduksbord.

Hallen är ljus och öppen med bra avhängning och förvaringsmöjligheter. I direkt anknytning till hallen finner vi det fräscha badrummet.

Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9).

Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen.

Mer info inom kort.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.