Farstavägen 87, 13 tr

Farsta, Stockholm Se på karta

2 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38,5 m²
Balkong
Ja
Våning
13 av 16, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF Hjälmö i HSB Stockholm
Om föreningen
Avgift
1 887 kr/mån
Pris/m²
51 948 kr/m²
Antal besök
4 835
Dagar på Hemnet
30

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING!

Modern gavellägenhet med låg avgift och svårslagen utsikt från balkong på 13:e våningen, med både tidig morgonsol och kvällssol!

Tilltalande planlösning och välplanerade ytor som binder samman det stora vardagsrummet med ett ljust kök där den moderna utrustningen samsas väl med ljusgråa köksluckor i välhållet original. Behagligt ljusinsläpp från stora fönster och imponerande utsikt från sovrumsfönstret. Lägg därtill ett trendsäkert renoverat badrum med takdusch.

Bekvämt boende med både en stor och en mindre hiss i huset, beläget alldeles intill Farsta Centrum i en av Farstas största bostadsrättsföreningar med totalt 235 lägenheter. Lägenheterna i den här föreningen har även ovanligt låga månadsavgifter och fastigheterna är mycket karaktäristiska med sin för området sällsynta, men ändå tidstypiska, utformning och arkitektur. Ett exempel på detta är det mycket tilltalande burspråket vid matplatsen, som bara här släpper in ljuset ifrån tre olika riktningar.

I Farsta centrum finns ett utmärkt serviceutbud om ca 150 butiker och restauranger, samt flertalet kommunikationsalternativ via tunnelbana och bussar. Ca 15 minuters promenad från bostaden finns även Farsta Strand som även erbjuder möjligheten att färdas med pendeltåg som alternativ. I området bor du dessutom med närhet till vackra naturomgivningar och långa strandpromenader längs med både Magelungen och Drevviken.

Kontakta gärna ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för mer information och om du är intresserad av en privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta