Filipstadsbacken 38, 5 tr

Farsta, Stockholm Se på karta

2 000 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1957
Förening
BRF Tosterö 3
Om föreningen
Avgift
3 318 kr/mån
Pris/m²
33 613 kr/m²

Gavellägenhet med låg avgift och svårslagen utsikt från balkong på femte våningen. Med solnedgången som närmsta granne på den inglasade balkongen, så kan du njuta av en solsäker tillvaro redan från eftermiddagen och fram tills solen går ner bakom takåsarna. Flexibel planlösning med potentiell möjlighet till att antingen byggas om till en minitrea... om man inte föredrar att öppna upp mellan kök och vardagsrum för en modern planlösning.

Här bor du bekvämt med ca 5 minuter till tunnelbanan och ca 3 minuter till pendeltåget, som smidigt tar dig in till innerstadens citypuls på ca 15-20 minuter. Detta samtidigt som du även har möjlighet att varva ner och ladda om batterierna, med närområdets vackra naturomgivningar och kilometerlånga strandpromenader längs med vattnet.

När du trodde superlativen tagit slut så inser du att det bara börjat, detta med anledning att du inte får glömma att detta är en av Farstas största och äldsta bostadsrättsföreningar, med mycket låg belåningsgrad och imponerande låga månadsavgifter.

Detta är definitivt en sådan lägenhet som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för eventuell möjlighet till förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta