Kommande

Värmlandsvägen 385

Farsta, Stockholms kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Västboda
Om föreningen
Avgift
3 544 kr/mån
Pris/m²
45 455 kr/m²
Kommande

Tvåa med sann radhuskänsla! Dubbla uteplatser varav en med fina intilliggande gräsytor i både inhägnad och insynsskyddad miljö, som tillför stort värde till bostaden. Inom ca 50 m från ytterdörren finns dessutom tillgång till en egen parkeringsplats, som ingår i månadsavgiften.

Här bor du vid en fin gård som präglas av mysig bullerbykänsla samt härlig grönska runt omkring. På innergårdens barnvänliga ytor alldeles utanför bostaden finns en fin lekplats för familjens yngsta samt grill och utemöbler för de vuxna. Detta är således något för dig som är på jakt efter en bostad med bestående egenskaper och attribut utöver det vanliga. På Värmlandsvägen bor du i ett av Farstas kanske bästa lägen och har blivit extra populärt med anledning av att det anses vara ett både lugnt och barnvänligt område. Dessutom uppskattas närheten till både fin natur med trevliga promenadstigar runt sjön Magelungen, samt Farsta Centrum med affärer, restauranger, T-bana och bussar. Området har bra kommunikationer och du behöver definitivt inte promenera långt för att ta dig till närmaste badsjö/grönområde.

Varmt välkommen på öppna visningar efter sommaren, kontakta ansvarig mäklare William Wallsén på 073 421 37 27 för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta

Kontakta mäklaren

William Wallsén

Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
Mäklare William Wallsén, Bjurfors Hammarby/Skarpnäck & Farsta
0734213727

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.