Filipstadsbacken 62

Farsta strand, Stockholms kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Förening
BRF Adelsö 2
Om föreningen
Avgift
4 131 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
33 529 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka visning!

- Möjlighet att sätta sin egen prägel
- Milsvid utsikt
- Fina originaldetaljer
- Gavelläge med fönster i två väderstreck
- Stor balkong
- Gott om förvaring
- Utmärka kommunikationer
- Naturnära läge

Nu saluförs denna välplanerade tvåa i gavelläge, belägen på Filipstadsbacken 62. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel då bostaden har visst behov av renovering. Lägenheten innehar en rymlig hall med förvaringsmöjligheter, ett rofyllt sovrum, kök med vackra originalskåp, badrum med badkar och ett stort vardagsrum i gavelläge som ger fint ljusinsläpp. Stor balkong som blir ett givet extra-rum under sommarhalvåret.

Läget på denna lägenhet erbjuder en unik kombination av naturnära boende med närhet till stadens puls. Här kan du njuta av långa promenader i skogen eller vid sjön, samtidigt som du enkelt tar dig in till stadens centrum för shopping och nöjen. En bostad som passar perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar och uppskattar en lägenhet i toppskick med en oslagbar utsikt över naturen.

Från bostaden är det nära till transportmedel, 5 minuter till pendeln och 10 minuter till T-banan Farsta Strand. På gatorna runt fastigheten är det gratis 7-dygns parkering alla dagar i veckan. Föreningen har ett par garage men dessa är det lång kö till. Ett par garage finns också att köpa i området för dig som verkligen behöver garage.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden

Kontakta mäklaren

Josefin Uggla

BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
Mäklare Josefin Uggla, BOSTHLM Johanneshov/Hammarbyhöjden
073-500 48 61