Finntorpsvägen 3

Finntorp, Nacka kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
Riksbyggen BRF Bergängen i Nacka
Om föreningen
Avgift
2 290 kr/mån
Driftkostnad
3 840 kr/år
Pris/m²
72 375 kr/m²

- Accepterat pris
- Stor uteplats om ca 34 kvm
- Lågt belånad och stabil förening
- Högt i tak
- Exklusiva materialval
- Framtida tunnelbana

Trevlig 2 rok byggd 2017 i ett trevligt hus från 1950- talet. Bostaden karaktäriseras av ljusa och påkostade materialval. Hjärtat i denna trevliga bostad är den stora uteplatsen om ca 34 kvadratmeter. Snyggt kök med exklusiva inslag som exempelvis bänkskiva och stänkskydd i Carraramarmor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig social atmosfär. Badrummet är snyggt och modernt med vitt kakel på väggarna och mörk på golvet. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, tvättmaskin, dusch samt kommod. Sovrummet är väl tilltaget och här finns goda förvaringsmöjligheter i garderober.

Bostaden tillhör välskötta föreningen Brf Bergängen där ekonomin är god och underhållsplanen följts väl. Föreningen har en del intäkter från diverse affärslokaler som uthyres.

Populära Finntorp är ett mycket lugnt och trevligt bostadsområde i centrala Nacka med allt från 50-tals karaktär till modern nybyggnation. Barnvänligt område med närhet till daghem, förskola, grundskola och gymnasium. Finntorp Centrum erbjuder butiker och restauranger, bland annat en av de populäraste Sushirestaurangerna i Stockholm. Endast någon minuts promenad bort finns Sickla köpkvarter med ett stort utbud av restauranger och affärer (se www.sicklakopkvarter.se). Natursköna omgivningar nära vattnet med fina natur- och strövområden i Järla sjö, Svindersvik och Nyckelviken. Intill bostaden finns också ett flertal busslinjer och Saltsjöbanan som du med stor lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom t.ex. Forum Nacka. Stadens puls i form av Slussen nås på ca 5-12 minuter med bil eller buss.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Christopher Storm

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Christopher Storm, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
+46709442535