Lantmilsgatan 8

Högsbo-Kaverös, Göteborgs kommun Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
HSB BRF Lavetten i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 577 kr/mån
Driftkostnad
3 060 kr/år
Pris/m²
35 946 kr/m²

Tvåa om 55 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, belägen på bottenvåningen, Helkaklat badrum med tvättmaskin som är stam-renoverat 2006. Sovrum inåt gården och inglasad balkong med soligt västerläge. Välskött HSB -förening med god ekonomi.

Området kring är mycket omtyckt med härliga grönområden och närhet till såväl kommunikationer som service.
I omgivningen finns många alternativ till motion i alla dess former. Det finns naturstigar och härliga strövområden men också tillgång till gym, skridskobana, fotbolls-, bandy- och ishockeymöjligheter på Ruddalens Idrottsanläggning.
Bad och gym finns på Frölunda Kulturhus vid Frölunda Torg. Filmvisning, bibliotek, utställningar, musik mm är andra aktiviteter som erbjuds.
I Kaverös centrum finns affär, spelbutik och pizzeria. På Frölunda Torg har du ett stort utbud av affärer. Frölunda Torg ligger på ca 15 min. promenadavstånd eller ett par hållplatser med spårvagn. Axel Dahlströms Torg är på gångavstånd, 5-10 minuters promenad. Här finns mataffär, apotek, bank, bibliotek, restauranger, garnaffär, damekipering, frisör, gym, cykelaffär och skomakare.

På ett par minuters gångavstånd finns spårvagnshållplatserna Lantmilsgatan och Nymilsgatan där spårvagn 1, 7 och 8 passerar.

Läs mer hos mäklaren
Helins Mäklarbyrå AB

Kontakta mäklaren

Göran Rosdalen

Helins Mäklarbyrå AB
Mäklare Göran Rosdalen, Helins Mäklarbyrå AB