Terapivägen 14D

Flemingsberg, Huddinge Se på karta

1 395 000 kr

1 295 000 kr +8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 11, hiss finns
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Kullen i Huddinge
Om föreningen
Avgift
6 380 kr/mån
Driftkostnad
2 880 kr/år
Pris/m²
19 110 kr/m²

Välkomna att ta del av denna optimalt planerade 2:a i Huddinges expansiva område Flemingsberg. Denna rymliga samt optimalt planerade bostad belägen i en populär samt lugn förening erbjuder allt från bra ljusinsläpp, fräscha färger samt en mysig utsikt från balkongen där man ser ut över den trevliga innergården. Bostaden är uppfräschad i alla delar förutom i köket samt badrummet.

Flemingsberg är ett område under stor expansion då man har planer att i framtiden låtas bygga shopping center, en arena för 16 000 besökare samt tvärbana. Flemingsberg är med andra ord ett område under stor satsning vilket gör detta till den perfekta platsen att köpa bostad i.

Närhet till alla typer av kommunikationer genom pendeltåg och buss samt närhet till bekvämligheter som ett centrum bara en kort promenad från bostaden. Bostaden är även perfekt för dig som börjar studera på Södertörns högskola då du genom en promenad på 5 minuter tar dig till campus vilket är en otrolig förmån! Närhet till en handfull restauranger, mataffärer, gym samt apotek som du finner en 5 minuters promenad ifrån porten i Flemingsbergs centrum.

Välkomna på visning!
Linus Molin - Bjurfors Huddinge
073-262 06 78

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Huddinge/Älvsjö