Falsterbogatan 22b

Folkets Park, Malmö Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Ekot 1
Om föreningen
Avgift
3 412 kr/mån
Pris/m²
33 229 kr/m²

Mellan fridfulla innergårdar på S:t Knut och Malmös citykärna finner vi Folkets park. Här har vi äran att presentera en av områdets finaste 2:or på lugn och trygg gata med lummiga träd utanför. Denna bostad vill du inte missa!

Hela lägenheten har renoverats med nytänkande lösningar samt moderna och gedigna materialval. Här varvas välrenoverat kök och badrum med detaljer som inbyggda förvaringslösningar, nedsänkt tak med spotlights och en fantastisk industri-glasvägg. Varje kvadratmeter är utnyttjad på bästa sätt och de väl valda materialvalen skapar en fin känsla av hårt och mjukt. Här erbjuds vi sällskapsyta med matplats för 6-8 personer och ett enskilt sovrum med plats för dubbelsäng bakom den avskiljande väggen. På alla golv ligger en vacker, slipad fiskbensparkett och i köket ett designgolv i betong som tillsammans med släta väggar skapar ett harmoniskt och enhetligt intryck. Lägg därtill bra med förvaring, en stor hall och plats för både soffa och bord och vi har en perfekt balans för ett trivsamt boende.

Här bor man direkt vid Folkets Park med S:t Knut på andra sidan gatan. Möllevången frestar runt hörnet och närheten till restauranger, caféer och pubar lockar såväl gammal som ung. Från Falsterbogatan nås bussförbindelser och Triangelstationen på promenadavstånd. Härifrån tar tågen dig runt i Skåne eller över sundet mot Köpenhamn. Allt du kan tänka dig finns runt knuten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Visningstider

  • 12
    aug
    Idag kl. 17:00–17:30
    Bokad visning. Anmäl dig på Bjurfors.se.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.