Gärdesvägen 21

Fornudden, Tyresö Se på karta

2 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Trollbäcken i Tyresö
Om föreningen
Avgift
3 390 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
37 903 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet med utmärkt läge mitt i det charmiga och lugna villaområdet Fornudden. Här bor du med gångavstånd till Fornuddsparken och Drevviken. Lägenheten är en välplanerad 2:a om 62 kvm med ett sovrum, ett duschrum och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp mellan kök och vardagsrum och man har fin utsikt över föreningens lummiga och väl omhändertagna innergård. På balkongen njuter man gärna av solen till frukost och här stannar solen kvar under förmiddagen. Brf Trollbäcken är en välskött förening med bra ekonomi som ger ett tryggt boende med låga kostnader. Den låga avgiften inkluderar vatten, värme, basutbud TV samt parkering.

Fornudden är ett av Tyresös mest attraktiva områden och det är lätt att förstå dess popularitet. Det är ett lugnt och skönt villaområde och här är det lätt att trivas med Drevvikens vatten som erbjuder aktiviteter sommar som vinter. Här finns flera badplatser och på vintern finns möjlighet till långfärdsåkning. Vid den stora Fornuddsparken byggs en ny skola och i området finns flera förskolor. En kort promenad tar dig till Trollbäckens centrum med affärer, restauranger, skolor, förskolor, apotek och vårdcentral. Här finns även ett populärt bageri och en utmärkt köttbod. Från Trollbäckens centrum är det snabba busskommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan, Stockholms city och Haninge mm.

För dig som gillar naturen finns Tyresta nationalpark på behagligt avstånd. Här finns friluftsliv med stora skogspartier, underbara vandringsleder, sjöar, äventyr och möjlighet till bad och motion.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Tyresö